VVS – kompetent og autoriseret installatør

Står du og mangler en dygtig VVS installatør?

Vi klarer din VVS opgave

Vi klarer problemer, så som udskiftning af vandhaner eller toiletter, til større opgaver som installation af miljørigtige varmekilder. Vejleby VVS er din autoriserede VVS-installatør. Vi ordner alt fra det almindelige VVS-arbejde til både rådgivning og installation af alternative varmeforsyninger.

Vi har især speciale inden for totalrenovering af badeværelser og totalentrepriser generelt. Vi udfører også ejendomsservice. Vi har levering af de fleste materialer fra dag til dag, så vi hurtigt kan udbedre akutte skader, selvom en eventuel vare ikke er lagervare hos os.

Vi klarer alt fra udskiftning af vandhaner og toiletter til større opgaver som installation af miljørigtige varmekilder. Hos Vejleby VVS yder vi autoriseret VVS service og ordner alt fra det almindelige VVS arbejde til rådgivning og installation af alternative varmeforsyninger. Som kunde hos os sørger vi altid for at sætte dine individuelle behov i centrum, så du ender med at få udført den mest ideelle løsning af en af vores VVS installatører.

Få den rette opsætning og vedligeholdelse af vores VVS installatør

Vores VVS installatører er faguddannede og kan deres kram. Derfor kan du også være sikker på at få den rigtige opsætning af dine installationer samt den efterfølgende vedligeholdelse eller reparation alt efter, hvad du har brug for. Når du kontakter os, aftaler vi nærmere og rådgiver også gerne over telefonen. Herefter rykker vi ud så hurtigt som muligt. Med vores geografiske placering er vi den ideelle samarbejdspartner, hvis du har brug for en VVS installatør i Holbæk, Odsherred og på hele Vestsjælland.

Vi udfører alle opgaver med fokus på kvalitet

Vi er et autoriseret VVS firma, og du har sikkerhed for, at vi udfører installationsarbejdet i høj kvalitet. Ydermere er vi medlem af Tekniq samt Tekniq Garanti ordning, som skaber sikkerhed for dig som forbruger. Derudover er det vigtigt for os at give alle vores kunder en god kvalitetsoplevelse – både i forhold til det udførte arbejde, men også i forhold til vores smilende service og høflighed.

Få en VVS installatør til at se på opvarmningen i din bolig

Har du den mest optimale varmekilde i din bolig? Der kan være mange penge at spare hver måned, hvis du optimerer dit hus med et nyt træpillefyr, et jordvarmeanlæg eller solenergi.

Du kan få kompetent rådgivning af en VVS installatør her fra Vejleby.

Vi har den rette uddannelse og erfaring til at finde den bedste løsning, og samtidig sørger vi naturligvis for rettidig levering og montering. Kontakt os på telefon 59 65 61 28, e-mail vvs@vejlebyvvs.dk eller via vores kontaktformular. Vi sidder klar til at hjælpe dig.