En nytænkende virksomhed siden 1882

Over 137 år på bagen taler sit tydelige sprog: Vejleby VVS er en erfaren, kompetent og nytænkende samarbejdspartner inden for VVS-arbejde og alternativ opvarmning og energi.

Vi er meget passionerede omkring vores fag, og sørger for at følge med i den nyeste udvikling. Vores passion afspejler både vores valg af produkter og leverandører, som kun er det bedste på markedet.

Virksomheden blev etableret i 1882 og har gennem tiden udviklet sig fra traditionel smedie med gammeldags esse og reparation af landbrugsmaskiner til i dag at være førende inde for vvs tekniske løsninger. Op gennem 1950’erne begyndte centralvarmen at komme til byen og Vejleby Smedie blev derfor til Vejleby Smedie og VVS med årene. I 1978 blev virksomhedens første jordvarmeanlæg etableret og siden er der lavet langt over 1000 varmepumpeinstallationer.

RMI – Rigtig Mental Indstilling

I Vejleby VVS arbejder vi på at have en god indstilling til alt og alle. Vi respekterer hinanden, såvel som kunderne, og taler selvfølgelig også pænt. Vi går meget op i, at kunderne får en kvalitetsoplevelse, og den oplevelse får de på bedste vis, hvis vi også giver en god og smilende service. Derudover er alle vores medarbejdere veluddannede og modtager relevante kurser indenfor branchen. Vi brænder alle for grøn og alternativ energi – det er din garanti for den mest effektive og økonomisk attraktive løsning.

Lokalt – Globalt

Vi støtter op om lokalsamfundet, er medlem af den lokale Erhvervsforening og er aktive i det lokale erhvervsforum i Odsherred.

Vi tænker globalt især når det drejer sig om teknik. Vi kører på hele Sjælland og større opgaver løses også i hele Danmark.

Nyt navn – Samme virksomhed.

I slutningen af 2019 fik virksomheden endnu et navneløft og ”smedie” er nu helt ude af navnet og virksomheden hedder ny VEJLEBY VVS A/S. Navneskiftet er en del af omstillingen til den grønne fremtid og samtidig et endegyldigt farvel til grovsmeden.

Brancheorganisation

Vi er medlem af Tekniq samt Tekniq Garanti ordningen.

Virksomheden er medlem af overenskomst og alle medarbejder aflønnes og behandles bedre end overenskomstens krav.

TEKNIQ's garantiordning logo
TEKNIQ's arbejdsgiverne logo