Din pålidelige VVS-løsning i Holbæk

Hvis du står og mangler en VVS’er i Holbæk, så er Vejleby VVS din troværdige og autoriserede VVS-installatør. Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker at høre mere eller få et uforpligtende tilbud.

Med vores erfaring og ekspertise, kan vi hjælpe dig med alle former for VVS-arbejde. Det kan være alt fra en simpel reparation af en vandhane til større og mere komplekse installationsopgaver.

Vi er specialiserede indenfor totalentrepriser og kan derfor hjælpe dig med en totalrenovering af dit badeværelse. Vores dygtige og erfarne underentreprenører sikrer, at totalrenoveringen bliver koordineret og tilrettelagt helt fra start til slut, så du skal gøre mindst muligt.

Vores geografiske placering gør det muligt at være din VVS i Holbæk, hvor vi hurtigt kan rykke ud til den aftalte opgave.

Vores ønske for dig som kunde er, at du får en løsning, der passer specifikt til dig. Derfor sikrer vi dig, at når du kontakter os, er vi altid parate til at rådgive dig og besvare alle spørgsmål. Du kan også læse mere om vores udvalg på vores webshop her.

Smilende medarbejdere ved skilt

Vi sikrer dig kvalitet

Med vores mere end 140 års erfaring har vi både erfaring og stor viden indenfor VVS-branchen og grøn energi, og vi ved, at kvaliteten skal vægtes højt. Vi udfører for eksempel hvert år over 100 varmeinstallationer, og vi tilbyder op til 15 års garanti på varmepumper. Det er noget, vi har valgt at kalde “Vejleby Total Tryghed”.

Vi ønsker at vores kunder er trygge og ikke skal gå på kompromis med kvaliteten, når de vælger os som deres VVS-installatør.

Kontakt din VVS i Holbæk

Er du interesseret i at høre mere eller få vejledning og rådgivning til dit næste valg af badeværelse, varmepumpe eller andet? Så kan du kontakte os allerede i dag på telefon 59 65 61 28 eller sende os en mail på vvs@vejlebyvvs.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.