Ønsker du et nyt badeværelse?

Hos Vejleby VVS har vi mange års erfaring med totalrenovering af badeværelser. Med vores egne dygtige underentreprenører, sørger vi for at koordinere arbejdet fra start til slut, så du får et veludført arbejde, der lever op til dine forventninger og ønsker.

Et af de vigtigste rum i boligen

Som et af de vigtigste rum i hjemmet, skal badeværelset fremstå flot, moderne og funktionelt. Hos os er det muligt at finde et badeværelse, som også passer stilmæssigt til dit hjem. Vi tilbyder en kombination af flotte baderumsmøbler med praktiske egenskaber, så dit badeværelse også fungerer i det daglige.

Et nyt badeværelse er en god investering, som kan være medvirkende til at øge værdien af din bolig.

Kvalitetsløsninger til dit badeværelse

En af vores favoritleverandører er Dansani, som er en af de førende leverandører af baderumsmøbler og tilbehør til badeværelset. Med hovedsæde og produktion i Danmark, er der fokus på kvalitetsprodukter i et flot dansk design, som bliver solgt i flere europæiske lande. Vi ligger i Hørve, men har mange kunder fra Holbæk, Odsherred, Vestsjælland og hele Sjælland.

Kontakt Vejleby VVS

Hvis du ønsker råd eller vejledning i forbindelse med dit valg af badeværelse, er du velkommen til at ringe til os på telefon 59 65 61 28. Vi står altid klar til at hjælpe, så du bliver tilfreds med dit nye badeværelse. Du kan også kontakte os via e-mail på vvs@vejlebyvvs.dk eller via vores kontaktformular, hvor vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Badeværelser

© Copyright - Vejleby VVS