Tilpassede løsninger til dit behov

Hos Vejleby VVS hjælper vi med alle slags VVS-opgaver og vi sikrer, at de håndteres effektivt, kvalitetsbevidst og med dine behov i fokus. Står du og mangler en VVS installatør i Kalundborg, så kontakt os allerede i dag.

Vi står hos Vejleby VVS klar til at imødekomme dine behov for VVS-hjælp i Kalundborg, uanset om det drejer sig om en ny vandhane til dit hjem, nyt badeværelse i sommerhuset eller noget helt tredje.

Med mere end 140 års erfaring kan vi tilbyde hjælp til alt fra enkle reparationer til komplicerede renoveringer og installationer. Vi kan rådgive om projekter eller produkter, men du kan også selv læse om vores udvalg inde på vores webshop her.

Med vores specialisering i totalentreprise tilbyder vi totalrenoveringer af dit badeværelse, hvor vi står for alt fra start til slut. Vores team af dygtige installatører arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at din renovering bliver som ønsket, og med vores erfaring bliver den udført med fokus på kvalitet og omhu.

Tre medarbejdere

Din partner siden 1882

Vejleby VVS har været en del af VVS-branchen siden 1882, og vi er din erfarne og troværdige partner til dit næste projekt.

Vi tilbyder løsninger til hvert et behov inden for VVS herunder varmeinstallationer, badeværelser og projekter med fokus på grøn energi. Som både autoriserede og VE-godkendte installatører har vi over 100 varmeinstallationer om året, og vores dedikation resulterede i, at vi i 2021 blev anerkendt med Vækstprisen.

Når du vælger os til hjælp til VVS i Kalundborg, er du sikret erfaring der gør, at hver installation, reparation eller renovering leveres med høj kvalitet og service, så du ikke skal gå på kompromis med noget.

Har du brug for hjælp til VVS i Kalundborg?

Lyder det som noget, vi kan hjælpe dig med, eller har du nogle spørgsmål? Så kontakt os nu på telefon 59 65 61 28. Du kan også sende en mail på vvs@vejlebyvvs.dk eller udfylde vores kontaktformular.