Har du brug for VVS i Odsherred?

Hvis du søger en VVS’er i Odsherred til dit næste projekt, så er Vejleby VVS din pålidelige og erfarne VVS’er. Vi kan hjælpe dig med alle slags projekter, så kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker, at vi skal hjælpe dig.

Vores erfaring og viden indenfor VVS-branchen gør det muligt at rådgive dig, hvis du er i tvivl om, hvad du skal gøre med dit næste projekt. Vi kan hjælpe med alt fra små projekter til større renoveringer eller installationer. Det er uanset om det er en simpel reparation, installering af varmepumpe eller totalrenovering af badeværelset.

Med vores geografiske placering kan vi være din VVS i Odsherred, både når du har brug for hjælp i dit private hjem, i dit sommerhus eller til erhvervsmæssige opgaver. Vi tilbyder hurtig og effektiv service uanset opgaven og ydelsen og sørger for, at du som kunde får en skræddersyet løsning. Ønsker du at se mere omkring vores udvalg af produkter og selv bestille, kan du se nærmere på vores webshop her.

Nyt badeværelse i sommerhuset?

Hos Vejleby VVS har vi stor erfaring med renovering af badeværelser i sommerhuse. Vi har specialiseret os indenfor totalentrepriser og kan derfor sikre dig en kvalitetsbevidst totalrenovering af dit badeværelse i sommerhuset.

Brusekabine glasvægge (med tilslutning af jordvarmepumper)

Din erfarne partner til VVS i Odsherred

Vi har mere end 140 års erfaring i VVS-branchen, og vi laver mere end 100 varmeinstallationer årligt. Vi har med denne erfaring opbygget den nødvendige ekspertise og viden der skal til for at sikre høj kvalitet i alle vores projekter. Vi samarbejder til hver en tid tæt med dig under hele processen, så du er sikker på, at alt passer til dine behov, ønsker og forventninger.

Kontakt os og hør mere

Er du interesseret i rådgivning til dit næste valg af badeværelse i sommerhuset eller noget helt andet? Så kontakt os i dag på telefon 59 65 61 28 eller send os en mail på vvs@vejlebyvvs.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.