Spar penge på elregningen med solenergi

Har du overvejet om solenergi kunne være en effektiv løsning til at opvarme din bolig? Vejleby VVS har stor erfaring inden for montering af solceller og solfangere. Vi ved, at solens energi er en af de mest effektive, fleksible og langsigtede måder at opvarme brugsvand og bolig.

Flere og flere husstande udnytter i dag solens energi til opvarmning, hvilket der er god grund til. Din regning til varmt vand kan sænkes med op til 70 % og din varmeregning med op til 30 %.

Monteringen af et solvarmeanlæg eller solceller er en investering, der hurtigt tjener sig hjem.

Det er samtidig en yderst klimavenlig løsning. Vi hjælper dig med at vurdere, om solenergi passer til dine behov.

Vi yder rådgivning og vejledning

Kontakt Vejleby VVS i dag og hør mere om opvarmning med solenergi. Vi kan give dig professionel rådgivning til den bedste varmeløsning, så du kan opvarme din bolig på den billigste og mest energirigtige måde. Kontakt os på telefon 59 65 61 28, skriv en e-mail til vvs@vejlebyvvs.dk. eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Ønsker du at lette processen yderligere, kan du benytte vores udvidede tilbudsformular. Med den kan vi lettere få et overblik over din opgaves omfang, og derfor hurtigere komme med et skræddersyet tilbud til dig.

Solceller på et taget af et hus

Sonnenkraft

Miljø

Argumenterne for at anskaffe en SONNENKRAFT® solenergiløsning er talrige! Mest iøjenfaldende er de miljømæssige fordele; Solenergien er effektiv og bidrager positivt ved ikke at forurene omgivelserne.

Økonomi

Men det økonomiske aspekt kan spille en lige så vigtig rolle. Ideen om at kunne producere gratis varme, varmt vand og elektricitet til eget forbrug er tiltalende for de fleste. Og princippet om også at få glæde af den overskydende energi dit anlæg genererer, gør ikke overvejelserne sværere – tværtimod.

Uafhængighed

Med en effektiv solenergiløsning kan du gøre dig uafhængig af din nuværende energileverandør. Ikke blot i økonomisk forstand, men også forstået helt konkret.

En solvarmeløsning indeholder en række solfangere på hustaget. Solfangerne absorberer strålerne fra solen og omdanner strålerne til varme, varmt vand eller begge dele i én løsning.

Måden det fungerer på er ganske enkel, så faktisk er hele hemmeligheden, hvordan man gør løsningerne effektive. Et termisk solvarmeanlæg består ganske enkelt af én eller flere solfangere f.eks. på taget af bygningen. Det er i solfangerne, at en væske opvarmes i et system af rør og transporteres videre til en beholder for opbevaring af brugsvand eller til brug for rumopvarmning. Enkelt, effektivt og gratis.

SONNEKRAFT solvarmeløsning

Gastech Energi

Et godt supplement til en bæredygtig energiløsning

Naturens egen varmekilde

Hvis ikke der skal ske uoprettelige skader på verdens klima, er det nødvendigt at udfase de traditionelle, fossile brændstoftyper og erstatte dem med nye, miljøvenlige energikilder. Denne opgave involverer i høj grad vores private boliger, som i Europa tegner sig for mere end 40% af det samlede energiforbrug.

Solen er naturens egen varmekilde. I Danmark leverer solens stråler årligt, hvad der svarer til ca. 100 liter fyringsolie pr. 1 m2 jordareal. Vi har i gennemsnit ca. 1.800 solskinstimer om året herhjemme. Det kan omregnes til ca. 1.200 kilowatt-timer energi pr. m2.

Enormt energipotentiale

På verdensplan leverer solen hvert år ca. 5.000 gange så megen energi, som hele verdens befolkning forbruger på 1 år.

Solens energipotentiale er med andre ord enormt, og ved at udnytte den gratis energi fra solen, kan der spares meget store pengebeløb samtidig med, at vi mindsker CO2-udledningen og dermed skåner miljøet.

En god og rentabel investering

Den teknologiske udvikling er nået langt, siden man i 1970’erne på grund af oliekrisen begyndte at interessere sig for solenergi. I dag er solvarme en anerkendt energiform, som både teknisk og økonomisk kan konkurrere med traditionelle energiformer.

Et moderne solvarmeanlæg kan dække op til 70% af en husstands behov for varmt brugsvand. Desuden kan solvarmeanlægget give et værdifuldt tilskud til rumopvarmningen, når der er slukket for den primære varmekilde i sommermånederne.

Bedre energiklassificering af boligen

Solvarme kan med andre ord bidrage positivt til boligens samlede energi­forbrug. Solvarme giver også mulighed for bedre energiklassificering af boligen – noget der kan have stor betydning ved salg.

Endelig vil et solvarmeanlæg også kunne bidrage væsentligt til, at et nybygget hus opfylder kravene til energioptimering, som er en del af bygningsreglementet.